Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε χωρίς κανένα απολύτως κόστος εξόδων επιστροφής, εφόσον αυτό επιστραφεί με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρία ταχυμεταφορών .

Για την επιστροφή προιόντων προϋποτίθεται ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν και δεν έχουν αφαιρεθεί σημάνσεις που φέρουν επάνω τους τα προϊόντα, και βέβαια βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, εντός της συσκευασίας και έχετε όλα τα έντυπα παραστατικά αποστολής, με τα οποία παραλάβατε.

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε τα προϊόντα να τα παραλάβετε χωρίς φθορές. Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρία μας. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που είναι ελαττωματικό ή δεν ταιριάζει στο πόδι σας , καλώντας την ταχυμεταφορική εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Με την παραλαβή του επιστρεφόμενου προιόντος θα σας στείλουμε άμεσα το ορθό, αφού σας επιβεβαιώσουμε μέσω e-mail τη νέα παραλαβή. Μπορείτε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail: info@toastedweb.net, γνωστοποιώντας μας το πρόβλημα.

Για την επιστροφή του ελλατωματικού η μη κατάλληλου μεγέθους προιόντος απαραίτητο είναι να το συνοδεύετε με το έντυπο επιστροφής το οποίο θα βρείτε μέσα στην συσκευασία παραλλαβής, καθώς και με την απόδειξη λιανικής πώλησης την οποία έχετε λάβει.